Internasjonal rekruttering

 
Ingeniør Compagniet leverer tre ulike tjenester med tanke på internasjonal rekruttering:

Direkte rekruttering
Adecco er verdensledende når det gjelder Human Resources løsninger, og gjennom å være del av dette har Ingeniør Compagniet et stort nettverk over hele verden. Dette nettverket og nettverket hver enkelt av våre account managere har, brukes for å sørge for at den rette internasjonale kandidaten kan presenteres til våre oppdragsgivere i Norge.

Strategisk rekruttering
I samarbeid med noen av våre kunder har vi startet et strategisk rekrutteringsprosjekt i utvalgte land. Gjennom våre kontakter i Adecco Engineering and Technology utfører vi den første delen av rekrutteringen, herunder innsamling av informasjon, eventuell testing og førstegangsintervju. Våre kunder deltar deretter på avsluttende intervju og endelig utvelgelse av en eller flere kandidater. Denne løsningen gjør at våre kunder kan fokusere på sine prosjekter og den daglige drift av selskapet.

Lokal rekruttering
Skal selskapet deres utvide? Kanskje til og med åpne avdelinger i nye deler av verden? Ingeniør Compagniet kan bistå i denne prosessen gjennom å tilby løsninger for midlertidig og/eller fast teknisk bemanning i alle områder av verden. Gjennom vårt internasjonale nettverk hjelper vi dere med å komme i gang.