Nyhetsbrev

 

 

Steinar Spydevold startet som divisjonsdirektør og daglig leder i IC 03.08.12. Steinar er utdannet sivilingeniør innenfor maskin, og kommer fra stillingen som daglig leder for Industri Consult AS. Han har erfaring fra ledelse av større industribedrifter, og har bla. arbeidet under ledelse av RGI (Røkke og Gjelsten) i forbindelse med utvikling av en industribedrift.

 

Marit Narvesen vil i 80 % stilling arbeide administrativt for IC, og 20 % som HR Consultant for IC Drammen. Marit vil bistå fremover i forbindelse med prosesser for å forbedre administrative rutiner og forenkling av prosesser.

 

Heidi Therese Hall er konstituert som midlertidig Branch Manager for IC i Drammen. Heidi vil fungere både som Account Manager og som avdelingsleder frem til den nye avdelingslederen er på plass, han takket ja til stillingen denne uken.

 

Kristine Sørsdal Swift er ansatt som Sourcer i IC Drammen fra 13.08.12. Kristine kommer fra stilling i Kongsberg Gruppen.

 

Maj-Britt Hope Løvaas er ansatt som Branch Manager i Oslo fra 01.05.12. Maj-Britt kommer fra Top Temp Bemanning AS. Hun er bosatt på Lillestrøm og har tidligere arbeidet som salgsleder i Eniro Norge AS og Digitale Medier 1881 AS.

 

Janneke Hørven Helgesen ble fast ansatt som Account Manager i IC Oslo f.o.m. 01.08.12. Hun kommer fra fra Adecco Marine Weld Offshore.

 

Lova Andriana ble ansatt som HR Consultant 08.06.12. Hun kommer fra Orange.

Hilde Bohinen er ansatt som Sourcer i Oslo fra 06.08.12. Hilde kommer fra en mindre konkurrent og bor i Asker.

 

Nhung Dybvadskog er ansatt som Account Manager i Stavanger fra 07.05.12. Hun kommer fra stillingen som senior salgs-/og personalkonsulent i Proffice.

Mariann Husebø startet i engasjement som HR Consultant i IC Stavanger 12. 04.12. Hun har lang administrativ erfaring og har arbeidet internasjonalt.

 

Eiric Baardsen er ansatt som Account Manager i Stavanger fra 01.08.12. Han kommer fra USA med et spennende nettverk.

Silje Opofte er ansatt som Sourcer i Stavanger fra 01.08.12. Silje kommer fra stillingen som rekrutterer/personalkoordinator i Headhunter Agency, og før det som HR Manager i Visuray AS.