Våre konsulenter

 
Å jobbe som konsulent hos oss er spennende og gir deg muligheter til å skape en karriere hos våre kunder på en unik måte. Ingeniør Compagniet kjenner markedet for ingeniører og har store rammeavtaler med de mest spennende selskapene for ingeniører i Norge. Vi hjelper deg med å lande det første oppdraget og bistår deg underveis i din karrierebygging innen det markedet du syns er mest utfordrende.

Konsulenter har en fagkompetanse som våre kunder etterspør. Som konsulent  mangler du imidlertid ofte et nettverk for å markedsføre din kompetanse, og du har ikke totaloversikten over prosjekter og spennende oppdrag til enhver tid. I tillegg vil de fleste kundene kreve at du er representert gjennom et proffesjonelt konsulentfirma, for å ivareta innkjøpsavtaler, rutiner, garantier og compliance.

Som konsulent hos oss vil du ha din egen kontaktperson som følger deg opp før oppdraget starter og underveis hos kundene våre. Din kontaktperson samarbeider med deg for nytt oppdrag til deg når den tid kommer.

Før ditt første oppdrag hos oss mottar du en velkomstpakke med utdypende informasjon om Ingeniør Compagniet, OTP ordning, HMS informasjon og ikke minst vårt Fordelskort

På disse sidene kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som konsulent for oss, om vårt fordelsprogram samt lese mer om hvordan Ingeniør Compagniets policy er når det gjelder opplæring og oppfølging innen Helse, Miljø, Sikkerhet og  Kvalitetssikring.

To ganger i året utgir vi dessuten nyhetsbrev om status i selskapet og markedet for øvrig. Disse nyhetsbrevene finner du også på disse sidene.